ICQ ‘Vindt en Verbindt’

Wij bemiddelen tussen organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking en bevlogen vaste én flexibele professionals in diverse sectoren. Zo garanderen we enerzijds bedrijfscontinuïteit van onze opdrachtgevers én anderzijds een constante stroom aan interessante opdrachten en ontwikkelingsperspectief voor onze professionals. 

Door jarenlange ervaring en ruime sectorspecifieke kennis zorgen wij voor de juiste match tussen opdrachtgever en professional.

Voor professionals: betrokken dienstverlener

Ben jij op zoek naar een mooie opdracht waar jij het verschil kan maken? Wil jij aan de slag met uitdagende projecten bij een breed scala aan opdrachtgevers? Jezelf continu ontwikkelen én verrijken met nieuwe kennis? We seek you!

ICQ is al jarenlang actief in arbeidsbemiddeling, hierdoor weten we exact wat er speelt in de markt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk een passende opdracht voor jou is. Wij staan zowel bij professionals als bij opdrachtgevers bekend om onze persoonlijke aanpak, luisteren naar je wensen en zijn erop gebrand om deze voor jou om te zetten in een klinkend resultaat, namelijk een uitdagende opdracht.

Voor bedrijven: adviseur, kennishuis en bemiddelaar

Tijdelijk extra capaciteit en deskundigheid nodig op het gebied van Finance, ICT of Business Management? Op zoek naar een sparringpartner of adviseur op gebied van recruitment? Andere personele vraagstukken waarbij advies en expertise van buitenaf van waarde kan zijn?

ICQ kent de arbeidsmarkt, de beste professionals, de actuele wet- en regelgeving én de sectoren waarin onze opdrachtgevers opereren. 

Wil je meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij bieden:

  • Advies en ontzorging
  • Flexibiliteit en maatwerk
  • Proactieve benadering
  • Volledig gecertificeerd
  • Continuïteit gegarandeerd
  • Borging van kennis in jouw organisatie
  • Transparantie
  • Continue kwaliteitscontrole
  • Administratieve, fiscale en juridische zekerheid
  • Diepgaande kennis van wet- en regelgeving

Deskundigheidsgebieden, expertise en ervaring

Wij beschikken over professionals met de juiste expertise op alle functies en ervaringsniveaus op de diverse deskundigheidsgebieden zoals:

IV/ICT, HR & MarCom, Milieu & Energie, Finance, Interimmanagement, Projectmanagement, Staf, lijn en ondersteuning, Organisatieadvies/Bedrijfsvoering, Ruimtelijk Domein en Sociaal Domein.

Onze professionals hebben diepgaande kennis en bewezen ervaring in relevante rollen, wat bijdraagt aan teamsucces en professionele groei. 

Wat anderen zeggen

In ruim 10 jaar hebben we een stevig netwerk van opdrachtgevers en professionals opgebouwd, waardoor we een sterke positie hebben verworven. Daarnaast hebben we een betrouwbaar partnerkanaal ontwikkeld. 

Duurzame werkrelaties aan beide kanten en transparantie typeren onze organisatie. De beoordelingen van zowel onze opdrachtgevers als professionals getuigen van de kwaliteit en tevredenheid die wij leveren. Check onze ratecard!

ICQ-Groep facts

- EN 4400-1 (SNA) gecertificeerd
- TUV gecertificeerd op NEN-ISO 9001-2015 (kwaliteit)
- TUV gecertificeerd op NEN-ISO 14001-2015 (milieu)
- Gecertificeerd lid van de BOVIB
- SBB gecertificeerd leerbedrijf
- Klanttevredenheid m.b.t. kwaliteit: 100%
- Ratecardscore op kwaliteit: 8.6
- 12/7 bereikbaarheid
- Social return: 5% van de marge gaat naar goede doelen t.b.v. de ontwikkeling van kinderen

3500+

opdrachten per jaar

23500+

consultants

1100+

partners

400+

klanten