Betrokken dienstverlener en bemiddelaar

Alleen ga je sneller maar samen kom je verder

Bij ons draait alles om samenwerking en hechten we grote waarde aan de kracht van wederzijdse betrokkenheid. Voor ons betekent samenwerken meer dan alleen het uitvoeren van individuele taken of projecten; het staat voor het opbouwen van een langdurige relatie. We zijn ervan overtuigd dat een sterke en duurzame samenwerking de sleutel is tot langdurig succes.

Dankzij onze expertise als bemiddelaar zijn we in staat om snel en efficiënt te handelen. Bovendien kunnen onze medewerkers, met hun diepgaande kennis van de flexmarkt en uitgebreide netwerken, snel beoordelen welke nieuwe opdrachten bij jou passen. We streven ernaar om jou op een snelle en doortastende manier te ondersteunen in jouw zoektocht naar nieuwe kansen.

Inschrijven

Wanneer je je inschrijft als professional, ontvang je van ons regelmatig aanvragen voor tijdelijke opdrachten binnen de door jou gekozen functiegebieden. Jouw cv mag in je in Word-formaat aanleveren. Wil je reageren op een opdracht, dan kun je dat doen via de publicatie van de betreffende opdracht op onze vacaturepagina.

Neem contact met ons op

Wil je ons beter leren kennen? Neem contact met ons op!

Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn

Bereikbaarheid

Hoewel wij wellicht niet continu beschikbaar zijn, staan wij vrijwel altijd voor je klaar. Of je nu een CV wilt indienen of informatie wilt ontvangen over een vacature, onze bereikbaarheid is uitstekend, zelfs in de avonduren. De positieve feedback die wij ontvangen van zowel onze professionals als leveranciers bevestigt dat wij snel, duidelijk en attent reageren. Hierdoor wordt onze dienstverlening als buitengewoon aangenaam ervaren. Vragen? Neem contact met ons op!

3500+

opdrachten per jaar

23500+

consultants

1100+

partners

400+

klanten