Tijdelijk extra capaciteit en deskundigheid door flexibele inzet van professionals

ICQ-Flex Profs is dé partner voor overheden, semioverheden en commerciële organisaties in Nederland op het gebied van tijdelijke personele ondersteuning binnen ICT, Finance en Business Management. Wij bieden tijdelijke personele ondersteuning op het gebied van ICT, Finance en Business Management.

Met onze uitgebreide expertise en ervaring zijn wij in staat om onze opdrachtgevers te voorzien van bevlogen professionals die kunnen bijdragen aan het succes van diverse projecten.

Ben jij als professional op zoek naar een interessante opdracht waarin jij het verschil kunt maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ICQ-Flex Profs krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers.

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. We zijn op zoek naar talent zoals jij, dus waar wacht je nog op? We seek you! 

Voor professionals: betrokken dienstverlener

ICQ-Flex Profs is al jarenlang actief in arbeidsbemiddeling, hierdoor weten we exact wat er speelt in de markt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk een passende opdracht voor jou is.

Wij staan zowel bij professionals als bij opdrachtgevers bekend om onze persoonlijke aanpak, we luisteren naar je wensen en zijn erop gebrand om deze voor jou om te zetten in een klinkend resultaat, namelijk een uitdagende opdracht.

Onze medewerkers hebben veel kennis van de flexmarkt en kennen verschillende organisaties zeer goed. Daardoor kunnen ze snel en nauwkeurig inschatten welke nieuwe opdrachtmogelijkheden bij jou passen.

Voor bedrijven: adviseur, kennishuis en bemiddelaar

Tijdelijk extra capaciteit en deskundigheid nodig op het gebied van Finance, ICT of Business Management? Op zoek naar een sparringpartner of adviseur op gebied van recruitment? Andere personele vraagstukken waarbij advies en expertise van buitenaf van waarde kan zijn?

ICQ-Flex Profs kent de arbeidsmarkt, de beste professionals, de actuele wet- en regelgeving én de sectoren waarin onze opdrachtgevers opereren. Ook beschikken wij over een eigen kennishuis op gebied van het Sociaal Domein en SROI; ICQ-Talent Profs.

Voor leveranciers: betrouwbare partner, altijd de juiste match

Wij geloven in samenwerken en wederkerigheid en bouwen met zelfstandige professionals (ZZP’ers) graag langdurige relaties op. Onze partners ontvangen via ons aanvragen voor tijdelijke professionals zodat ook zij zich kunnen inzetten voor het vinden van de juiste match.

Het is altijd ons doel de beste professional voor de job te vinden en opdrachtgevers de beste oplossing te bieden. 

Deskundigheidsgebieden, expertise en ervaring

Wij beschikken over professionals met de juiste expertise op alle functies en ervaringsniveaus op de diverse deskundigheidsgebieden zoals:

IV/ICT
HR & MarCom
Milieu & Energie 
Finance 
Interimmanagement 
Projectmanagement 
Staf, lijn en ondersteuning
Organisatieadvies/Bedrijfsvoering
Ruimtelijk Domein 
Sociaal Domein

Inclusieve arbeidsmarkt

ICQ - ICT Profs zet zich in samenwerking met ICQ - Natuurlijk Inclusief in voor een inclusieve arbeidsmarkt. Dit doen wij met aandacht voor de professional en met oog voor de behoeften van onze opdrachtgevers. Onze inzet voor talenten valt of staat met het vermogen hen met werkgevers te verbinden. Door diversiteit en inclusie centraal te stellen zorgen we ervoor dat iedereen gelijke kansen krijgt om hun talent en potentieel optimaal te ontwikkelen. 

Het zorgen voor diversiteit is niet alleen belangrijk vanuit een moreel en ethisch perspectief, maar het is ook van belang voor het welzijn, de productiviteit en de prestaties van de medewerkers.

Contactgegevens

ICQ-Flex Profs BV
Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn

📞055-303 14 64
📩info@icq-flexprofs.nl
➡️LinkedIn

KVK 51054175