ICQ ‘Vindt en Verbindt’

Het vinden van de juiste interim professional is absoluut maatwerk. Onze diensten laten we om die reden graag aansluiten aan jouw behoefte. Bent je op zoek een betrouwbare partij voor bemiddeling en het afhandelen van de overeenkomsten? Wij helpen je graag!

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij goed in staat om de deskundigheidsbehoefte in beeld te brengen. Wij kennen de arbeidsmarkt, de professionals én de sectoren waarin onze opdrachtgevers en professionals actief zijn en anticiperen op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal adviseren in de positionering van de betreffende vacature.
Ons deskundigheidsnetwerk bestaat uit enerzijds freelance professionals en anderzijds uit een selecte groep aan ons gelieerde consultancyorganisaties.

Het grootste voordeel van het bemiddelen van externe professionals zit hem in het gegeven dat altijd de beste kandidaat wordt voorgesteld en dus niet welke er op dat moment beschikbaar is.

Gebruik makend van enerzijds onze expertise en onze bemiddelingswijze en anderzijds dit uitgebreide netwerk van professionals, zijn wij uitstekend in staat om voor onze opdrachtgevers binnen het gestelde budget én binnen de gestelde termijn de juiste professionals te bemiddelen. Zo levert ICQ-Flex Profs kwaliteit die staat.

Om nu en in de toekomst een goede propositie te behouden, richten wij ons sterk op dienstbaarheid. Voor jou als opdrachtgever betekent dit dat jij deskundig wordt geholpen en dat het proces transparant is. In de vorm van ‘relatiemanagement’ wordt ook het contact met de bemiddelde professionals goed onderhouden.

Neem contact met ons op

Wil je ons beter leren kennen? Neem contact met ons op!

Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn

055 - 303 1464
info@icq-groep.nl

Routebeschrijving