Voor elke opdracht altijd de juiste ICT-professional!

Welkom bij het kennishuis ICQ-ICT Profs, een dynamische en onmisbare schakel binnen ICQ. We staan bekend als toonaangevende partner voor overheden, multinationals en commerciële organisaties in het voortdurende, veranderende ICT-landschap. Bij ICQ-ICT Profs bieden we tijdelijke ondersteuning op hoog niveau in de ICT-sector.

We hebben een team van ervaren professionals die klaar staan om jouw organisatie te ondersteunen met technische vraagstukken, projecten en innovatieve oplossingen. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe systemen, het oplossen van technische uitdagingen of het bieden van advies en strategische begeleiding, bij ICQ-ICT Profs staan we bekend om onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en proactieve aanpak.

Kennishuis als thuisbasis

Bij ICQ-ICT Profs hebben we een team van zeer bekwame en ervaren ICT-professionals in dienst die met toewijding worden ingezet bij diverse opdrachtgevers. Samen vormen zij een gevarieerde en uitgebreide afspiegeling van het ICT-landschap.

Onze professionals beschikken over een uitgebreide en diepgaande kennis van diverse ICT-domeinen, variërend van systeem- en netwerkbeheer tot project- en programmamanagement. Hoewel ze verschillende rollen vervullen, delen ze allemaal één gemeenschappelijk doel: uitblinken in hun vakgebied.

Door samen te werken met ons, krijgen opdrachtgevers niet alleen toegang tot de beste professionals, maar profiteren ze ook van de gezamenlijke kennis en expertise van ons volledige team.

Voor professionals: Betrokken werkgever

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle vaste baan waarin je het verschil kunt maken? Bij ons krijg je de kans om betrokken te zijn bij uitdagende ICT-projecten voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Maar daar houdt het niet op - we moedigen jou aan om voortdurend te groeien en jezelf te verrijken met nieuwe kennis. Jouw talent, passie en drive om uit te blinken.

Voor bedrijven: Adviseur, kennishuis en bemiddelaar

Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijke versterking en expertise op het gebied van ICT? Of ben je op zoek naar een betrouwbare sparringpartner of adviseur op ICT-gebied? Dan zijn wij dé partner voor jout! ICQ-ICT Profs beschikt over uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt, de beste professionals, de meest recente wet- en regelgeving en de sectoren waarin onze opdrachtgevers actief zijn.

Inclusieve arbeidsmarkt

ICQ-ICT Profs zet zich in samenwerking met ICQ - Natuurlijk Inclusief in voor een inclusieve arbeidsmarkt. Dit doen wij met aandacht voor de professional en met oog voor de behoeften van onze opdrachtgevers. Onze inzet voor talenten valt of staat met het vermogen hen met werkgevers te verbinden. Door diversiteit en inclusie centraal te stellen zorgen we ervoor dat iedereen gelijke kansen krijgt om hun talent en potentieel optimaal te ontwikkelen. 

Het zorgen voor diversiteit is niet alleen belangrijk vanuit een moreel en ethisch perspectief, maar het is ook van belang voor het welzijn, de productiviteit en de prestaties van de medewerkers.

Contactgegevens

ICQ-ICT Profs B.V.
Printerweg 10
3821 AD Amersfoort

📞033 2003 124
📧info@icq-ictprofs.nl
➡️LinkedIn

KVK 72866608