Werken bij ICQ-ICT Profs

ICQ-ICT Profs is een uniek label binnen ICQ Groep, dat een team van bevlogen, hoogopgeleide ICT-professionals in dienst heeft, die worden gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers.

Onze professionals beslaan een breed spectrum binnen het dynamische ICT-landschap, variërend van ervaren systeem- en netwerkbeheer tot programmamanagement. Hoewel ze verschillende rollen vervullen, delen ze één gemeenschappelijk doel: uitblinken in hun vakgebied.

Betrouwbare partner

Wat ons uniek maakt, is de hechte samenwerking tussen onze teamleden, waardoor we niet slechts één professional, maar een geheel team aanbieden waarop opdrachtgevers kunnen vertrouwen. Onze teamleden vullen elkaar perfect aan, waardoor we een solide basis vormen waarop opdrachtgevers kunnen bouwen. Met ICQ-ICT Profs kies je voor een partner die staat voor topkwaliteit in de ICT en tegelijkertijd een hechte teamdynamiek en onderling vertrouwen koestert. 

Bevlogen professionals

Bij ICQ-ICT Profs dagen we onze medewerkers voortdurend uit om het beste van zichzelf te geven en uitstekende prestaties te leveren voor onze klanten. We begrijpen dat er een balans moet zijn tussen je professionele en persoonlijke wensen, en streven ernaar om die balans te vinden. Met weinig overheadkosten kunnen we gunstige tariefafspraken maken met opdrachtgevers en onze professionals uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden.

Transparantie

Bij ons bedrijf is er een directe communicatielijn met de directie, waardoor beslissingen snel en op een transparante manier genomen kunnen worden. Dit betekent dat er geen ingewikkelde hiërarchie of bureaucratie is die het besluitvormingsproces vertraagt. 

We streven ernaar om te groeien, maar niet op een manier die ten koste gaat van onze kernwaarden en identiteit. Onze belangrijkste prioriteit is om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en tegelijkertijd onze unieke bedrijfscultuur te behouden.

Neem contact met ons op

Wil je ons beter leren kennen? Neem contact met ons op!

Printerweg 10
3821 AD Amersfoort

Laten we kennismaken!

"Jouw skills en expertise inzetten voor een bedrijf dat je helpt groeien, steeds weer zorgt voor interessante opdrachten én jou de gelegenheid biedt om het verschil te maken? Neem vandaag nog contact met mij op via hans@icq-ictprofs.nl, tel. 06 - 28 737 154. Ons kantoor bevindt zich op bedrijventerrein "De Hoef", Printerweg 10 te Amersfoort." 

Hans Kuitert
Algemeen Directeur ICQ-ICT Profs