Tijdelijk talent 

ICQ-Talent Profs is specialist in het bemiddelen van tijdelijke inzetkrachten binnen alle domeinen met uitzondering van ICT. Op basis van een loondienstverband worden eigen medewerkers gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers. 

Sociaal Domein

Het Sociaal Domein ligt dichtbij ons hart, en zijn dan ook nauw verbonden met de voortdurende ontwikkelingen in dit dynamische werkveld. Met trots positioneren wij onszelf als een van de meest toegewijde bemiddelingsbureaus binnen het Sociaal Domein.

ICQ-Talent Profs is al jarenlang actief in arbeidsbemiddeling en weet daardoor wat er speelt in de arbeidsmarkt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk een passende opdracht voor jou is. Wij staan bij kandidaten en opdrachtgevers bekend om onze WOW (Way of Working). 

Team Talent Profs

Voor professionals: schrijf je in!

Zoek je een uitdagende opdracht maar vind je deze niet op onze website? Schroom niet, leg toch je CV aan ons voor. Ons aanbod van aanvragen wisselt dagelijks. Door een hoog aanvraag niveau vanuit ons klantportfolio, kan het zo maar zijn dat we op korte termijn jou wel een functie kunnen aanbieden die past bij jouw kennis en ervaring. Als we een aanvraag ontvangen die aansluit bij jouw jouw profiel en wensen, ontvang je deze via email zodat je direct kunt reageren. Je CV ontvangen we bij voorkeur in Word-formaat.

Ongekend Talent

ICQ-Talent Profs zet zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt met als motto: “iedereen doet mee”! Wij bemiddelen mensen die een afstand hebben of ervaren tot de arbeidsmarkt waardoor ze moeite hebben met het vinden van een passende functie. Wij noemen dit “Ongekend Talent”.  

Wij investeren daarbij in opleidingen en begeleiding en daarmee in het welzijn van deze “Ongekend Talenten”, wat ten goede komt aan de doelen van ICQ-Talent Profs, haar medewerkers en haar opdrachtgevers.

ICQ-Talent Profs adviseert en ondersteunt organisaties bij het realiseren van inclusief werkgeverschap en bij het invullen van hun Social Return on Investment (SROI).

Diensten

  • Voor kandidaten: Betrokken dienstverlener
  • Voor bedrijven: Social Return adviseur, kennishuis en bemiddelaar
  • Voor leveranciers: Social Return adviseur

ICQ-Talent Profs geeft daarnaast advies over hoe organisaties invulling kunnen geven aan Social Return opdrachten m.b.t. arbeidsbemiddeling op een manier die past bij het bedrijf. Dat wordt vertaald in een plan van aanpak dat ook direct gedeeld kan worden met opdrachtgevers.

Zo helpen we elkaar naar een mooiere samenleving en dragen we bij aan een effectieve en faciliterende overheid waardoor de (kwetsbare) burger zich gehoord en gesteund voelt. Dat is waarom ICQ-Talent Profs bestaat!

Kennisbank

ICQ-Talent Profs voorziet in jouw kennisbehoefte op het gebied van het sociaal domein en SROI. Op onze kennisbank vind je alles wat je wilt weten over belangrijke thema’s en ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Ook geven we informatie over SROI en vertellen wij hoe we ons inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Zo helpen we elkaar naar een mooiere, inclusieve, samenleving en dragen we bij aan een effectieve en faciliterende overheid waardoor de (kwetsbare) burger zich gehoord en gesteund voelt. Dat is waarom ICQ-Talent Profs bestaat.

Contactgegevens

ICQ-Talent Profs BV
Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn

📞055-303 14 64
📧info@icq-talentprofs.nl
➡️LinkedIn

KVK 74527398