FAQ

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen én ons antwoord. Andere vragen? Neem contact met ons op! 

Wie is ICQ Groep?

ICQ bemiddelt tussen organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking en bevlogen vaste én flexibele professionals in diverse sectoren. Zo garanderen we enerzijds bedrijfscontinuïteit van onze opdrachtgevers én anderzijds een constante stroom aan interessante opdrachten en ontwikkelingsperspectief voor onze professionals. Door jarenlange ervaring en ruime sectorspecifieke kennis kunnen wij zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgever en professional. ICQ Groep zorgt voor een samenleving die wérkt! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Hoe kan ik me inschrijven?

Door bovenaan de website te klikken op "Inschrijven". Daar vul je de benodigde gegevens in en upload je jouw cv. Eén van onze collega's neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

In welke vakgebieden is ICQ Groep actief?

ICQ bemiddelt tijdelijke inzetkrachten voor overheden, ZBO’s, het onderwijs en commerciële organisaties voor de functiegebieden IV/ICT, HR & MarCom, Interimmanagement, Finance, Projectmanagement, Sociaal Domein, Organisatieadvies/Bedrijfsvoering, Ruimtelijk Domein, Staf, lijn en ondersteuning, Milieu & Energie.

Is ICQ Groep gecertificeerd?

Ja, ICQ Groep heeft verschillende certificaten waaronder NEN 4400-1 (SNA) gecertificeerd, TUV gecertificeerd op NEN-ISO 9001-2015, TUV gecertificeerd op NEN-ISO 14001-2015, gecertificeerd lid van de BOVIB. Daarnaast zijn we partner van Impact Onderneming (City Deal).