We seek you!

Ben jij op zoek naar een vaste baan met mooie opdrachten waar jij het verschil kan maken? Wil je graag betrokken zijn bij uitdagende ICT-projecten en de kans krijgen om met verschillende opdrachtgevers samen te werken? En ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Talent en expertise

Je persoonlijke groei en succes zijn de drijvende kracht achter onze inzet om jou te ondersteunen bij het bereiken van je professionele doelen. We bieden je de mogelijkheid om te werken aan interessante opdrachten en waardevolle bijdragen te leveren aan verschillende organisaties. Je zult jezelf voortdurend kunnen uitdagen en ontwikkelen, waardoor je steeds meer waarde kunt toevoegen aan je werk en de ICT-wereld.

Of het nu gaat om het implementeren van innovatieve technologieën, het optimaliseren van systemen of het vinden van creatieve oplossingen, je zult voortdurend worden uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. 

We zoeken mensen zoals jij, met passie en gedrevenheid om de beste te zijn in wat ze doen. We geloven in het potentieel van individuen en bieden een omgeving waarin je kunt groeien, bloeien en jezelf kunt ontplooien. Jouw talent en expertise zijn van onschatbare waarde voor ons en onze opdrachtgevers.

Onze principes

Wij bieden een solide en betrouwbare thuisbasis voor ICT Professionals. Wij streven ernaar om een omgeving te creëren waarin professionals zich volledig kunnen ontwikkelen en ontplooien gebaseerd op een aantal belangrijke principes die de kern vormen van onze visie namelijk:

  • We kennen elkaar persoonlijk en we stimuleren elkaar om te groeien en te ontwikkelen

  • We ondersteunen elkaar om optimaal te presteren voor onze klanten

  • We zijn constructief kritisch naar elkaar en staan open voor feedback

  • We zijn nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en verdiepen ons erin

  • We werken samen met opdrachtgevers waar we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan hun succes

Laten we kennismaken!

Jouw skills en expertise inzetten voor een bedrijf dat je helpt groeien, steeds weer zorgt voor interessante opdrachten én jou de gelegenheid biedt om het verschil te maken? Neem vandaag nog contact met mij op via hans@icq-ictprofs.nl, tel. 06 - 28 737 154. Ons kantoor bevindt zich op bedrijventerrein "De Hoef", Printerweg 10 te Amersfoort. 

Hans Kuitert
Algemeen Directeur ICQ-ICT Profs

Word jij onze nieuwe collega?

Bij ICQ-ICT Profs worden onze medewerkers voortdurend uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en uitstekende prestaties te leveren voor onze klanten. We hechten veel waarde aan zowel jouw professionele als persoonlijke behoeften en streven naar een optimale balans daartussen.

Met minimale overheadkosten kunnen we gunstige tariefafspraken maken met opdrachtgevers en onze professionals uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. Bij ons heb je direct contact met de directie, wat zorgt voor snelle en transparante besluitvorming.

Tijdens je opdracht hebben we regelmatig contact om te kijken hoe het gaat. Heb je een sparringpartner nodig? Ook dan staan we voor je klaar. Wanneer je opdracht eindigt, bespreken we opnieuw jouw wensen en behoeften zodat we samen de beste vervolgstap voor jouw carrière bepalen. We hebben de ambitie om te groeien, maar altijd met behoud van onze unieke identiteit. We willen blijven wie we zijn, terwijl we tegelijkertijd streven naar succes en groei.

Dus, ben jij klaar voor een boeiende en stimulerende carrière, waarin je kunt bijdragen aan uitdagende projecten en jezelf kunt blijven ontwikkelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

We zijn op zoek naar jouw unieke talent en kijken ernaar uit om samen met jou succes te behalen!