Onze werkwijze

In vijf stappen je nieuwe opdracht via ICQ. Zo doe je dat! 

Bij ICQ begrijpen we dat elke kandidaat uniek is en zijn of haar eigen carrière doelen heeft. Daarom streven we ernaar om een persoonlijke en betrokken aanpak te bieden in het recruitmentproces. Onze werkwijze is gericht op het creëren van waardevolle connecties en het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en organisaties. Daarom hebben we onze werkwijze in een duidelijk stappenplan omschreven.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Stap 1: Kies een opdracht die jou aanspreekt en schrijf je in.

Binnen één werkdag nemen wij persoonlijk contact met je op. Na een (telefonisch) gesprek beoordeelt onze recruiter jouw CV en geeft feedback over hoe goed het aansluit bij de specifieke eisen, wensen en ambities van de opdrachtgever.

Stap 2: Voorbereiding op het gesprek

Dankzij onze jarenlange ervaring in het plaatsen van professionals weten we precies welke informatie er in jouw CV en motivatiebrief moet staan om uitgenodigd te worden voor een gesprek. We helpen je ook bij het invullen van eventuele administratieve documenten, zoals het Uniform Europese Aanbestedingsdocument (UEA).

Stap 3: Intake bij de opdrachtgever

Voordat je het belangrijke gesprek hebt met de opdrachtgever, nemen we de voorlaatste stap in het proces. Als je dat wilt, bereiden we dit gesprek samen voor. We hebben namelijk een goede kennis van de organisatie van de opdrachtgever, waardoor we jou extra goed kunnen voorbereiden op het cruciale interview. We willen ervoor zorgen dat jij een zo positief mogelijke indruk maakt en het beste uit jezelf haalt.

Stap 4: Uitslag

We ontvangen de beslissing van de opdrachtgever of de opdracht aan jou wordt gegund. Zodra we de uitslag hebben, nemen we direct contact met je op, zodat je een vlotte start kunt maken bij jouw nieuwe opdrachtgever.

Stap 5: Start van jouw nieuwe uitdaging

Gefeliciteerd, je hebt de opdracht gekregen! We wensen je veel succes en plezier in jouw nieuwe functie. Maar ons werk stopt hier niet - we blijven graag met je in contact om ervoor te zorgen dat je je verder kunt ontwikkelen en gedurende jouw carrière succesvol kunt blijven.