Zoek jij een tijdelijke, talentvolle ICT-professional? Wij hebben ze!

Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijke versterking en expertise binnen het domein van informatietechnologie? Of ben je op zoek naar een betrouwbare partner om mee te sparren of advies in te winnen op het gebied van ICT? Dan kunnen wij je zeker van dienst zijn!

ICQ-ICT Profs is jouw betrouwbare partner op ICT-gebied. Met onze uitgebreide kennis, hooggekwalificeerde professionals en klantgerichte aanpak streven we ernaar om jouw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van succes en groei in een continu veranderende technologische wereld.

De beste kandidaten voor de job

Niet alleen zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd, maar ook onze professionals zijn in het bezit van up-to-date certificeringen binnen hun vakgebied. Dankzij onze brede kennis, jarenlange ervaring en passie voor ons vakgebied zijn wij in staat om tijdig de juiste kandidaat te leveren voor tijdelijke versterking en aanvullende expertise. Of het nu gaat om reguliere, specialistische of managementactiviteiten, of om speciale projecten, ICQ-ICT Profs heeft altijd de beste kandidaten voor de job.

Wil je een zieke werknemer vervangen of een speciaal project realiseren? Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste professionals die klaar staan om jouw organisatie te ondersteunen. Ze zijn bekend met de nieuwste technologieën en kunnen naadloos integreren in jouw bestaande teams en processen.

ICQ-ICT Profs mobiliseert deskundigheid met een focus op kwaliteit en hanteert marktconforme tarieven. Met onze hoogwaardige dienstverlening zorgen wij ervoor dat jouw organisatie kan profiteren van de beste ICT-talenten.  

Neem contact met ons op

Wil je ons beter leren kennen? Neem contact met ons op!

Printerweg 10
3821 AD Amersfoort

Expertisegebieden en ervaring

Bij ICQ-ICT Profs hebben we een hecht en groeiend team van ICT-professionals. Dit team wordt ingezet bij diverse opdrachtgevers voor Programma- en Projectmanagement, Systeem Engineering en Systeem Architectuur. Of het nu gaat om de traditionele infrastructuur of de innovatieve wereld van Cloud-platformen, onze professionals staan klaar om hun expertise toe te passen.

Daarnaast hebben onze professionals expertise op de volgende gebieden:

☑️Windows Systeem beheer
☑️Architecture Azure beheer
☑️Architecture Virtualisatie op Citrix en VMWare Platformen
☑️Datacenter beheer en architecturen
☑️Projectmanagement in grootschalige Software en Hardware trajecten
☑️Projectmanagement in Cloud-Rollout trajecten
☑️Projectmanagement in Datacenter verhuizingen
☑️Solutions architectuur op complexe en hybride systemen

Ontdek de voordelen van samenwerking met ons!

  • Toegang tot gespecialiseerde vaardigheden
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid in personeelsbeheer voor elke project
  • Kostenbesparing in vergelijking met vast personeel
  • Vermindering van administratieve lasten
  • Kennisdeling en innovatie door externe expertise