Zoek jij talentvolle interim-professionals? Wij hebben ze!

Het vinden van de juiste interim professional is absoluut maatwerk. Onze diensten laten we om die reden graag aansluiten aan jouw behoefte. Zoek je een betrouwbare partner die bemiddeling en overeenkomsten moeiteloos afhandelt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag!

Optimaal advies

Dankzij onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring zijn wij dé experts in het inzichtelijk maken van jouw behoefte aan deskundigheid. Wij kennen de arbeidsmarkt, de professionals én de sectoren waarin onze opdrachtgevers en professionals actief zijn en anticiperen op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

Door vooruit te denken en slim in te spelen op de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van het allerbeste advies bij het profileren van hun vacatures. Ons deskundigheidsnetwerk omvat niet alleen een uitgebreide pool van hooggekwalificeerde freelance professionals, maar ook een zorgvuldig samengestelde groep gelieerde consultancyorganisaties. 

Expertise en unieke bemiddelingsaanpak

Onze voornaamste troef in het bemiddelen van externe professionals is de garantie dat we altijd de beste kandidaat naar voren schuiven, ongeacht de beschikbaarheid op dat moment.

Met onze expertise en unieke bemiddelingsaanpak, in combinatie met ons uitgebreide netwerk van hooggekwalificeerde professionals, garanderen wij dat we voor onze opdrachtgevers de juiste professionals kunnen vinden, binnen het afgesproken budget en binnen de gestelde deadlines. Bij ICQ-Flex Profs staat kwaliteit voorop. Vertrouw op ons vermogen om de perfecte professionals te vinden en te bemiddelen, zodat jouw projecten succesvol en naadloos verlopen.

Wij hechten grote waarde aan het behouden van een sterke positie, zowel nu als in de toekomst, en daarom zetten wij sterk in op dienstbaarheid.Als opdrachtgever kun je rekenen op deskundige ondersteuning en volledige transparantie gedurende het hele proces. Daarnaast onderhouden wij nauw contact met de bemiddelde professionals door middel van uitstekend relatiemanagement. Bij ICQ-Flex Profs staat jouw tevredenheid centraal.

Voordelen van samenwerken met ons

☑️Garantie op de beste kandidaat

☑️Expertise en unieke bemiddelingsaanpak

☑️Uitgebreid netwerk van hooggekwalificeerde professionals

☑️Vinden van juiste professionals binnen budget en deadlines

☑️Kwaliteit als topprioriteit

☑️Succesvolle en naadloze projectuitvoering

☑️Deskundige ondersteuning en transparantie

☑️Focus op tevredenheid van opdrachtgevers