Over ons

Wij zijn ICQ

We kunnen wel een mooi verhaal ophangen over wat ICQ onderscheidt van de rest, maar onderaan de streep doen alle recruitmentbureaus hetzelfde. En allemaal roepen ze dat ze kandidaten echt kennen. Dat er een persoonlijke band is met de kandidaat. Zo vinden ze de beste baan voor iemand. Maar is dat wel zo?

ICQ we see you!

Bij ICQ zijn we echt zo. Het is onze aanpak die maakt dat klanten en kandidaten graag met ons samenwerken. En we kunnen het nog bewijzen ook. Maar dat hoeven we eigenlijk niet. Want onze persoonlijke benadering, focus op ontwikkeling en het feit dat we er voor elkaar zijn, zit van nature in ons.

Het is niet gemaakt wat we doen. We denken er niet over na, maar doen het gewoon. Omdat we zo zijn. We zijn er om te ontzorgen. Om de best mogelijke baan te vinden voor kandidaten. Dat is de kracht van ICQ.

We zijn geen familiebedrijf, maar zijn wel een familie. Dat voel je in alles. We zijn open en eerlijk naar elkaar, maar met respect en vertrouwen. We vullen elkaar aan waar nodig en ideeën worden gewaardeerd. Een goede balans tussen werkdruk en werkplezier krijgt bij ons veel aandacht. We zijn persoonlijk omdat we oprecht interesse tonen in mensen.

We willen mensen vooruithelpen, naar een volgend niveau. Ontwikkeling vinden we belangrijk. Niet alleen op het gebied van werk, maar ook op persoonlijk vlak. Ontwikkelt iemand zich dan kom je verder. Als mens en bedrijf. Daarom investeren we in mensen. Wie je ook bent. Kortom, we zien talent en hebben oog voor mensen. ICQ we see you!

Missie en Visie

ICQ works for you

Ons doel? Passend werk voor iedereen! Met toewijding en expertise zetten wij ons dagelijks in als bemiddelaar van inhuurkrachten of als waardevolle kennispartner. Wij garanderen bedrijfscontinuïteit met bevlogen professionals.

Vanuit Apeldoorn werken we met een enthousiast team en op een manier die zo kenmerkend is voor ICQ: dienstbaar, betrokken en met plezier!

Missie en visie

Kernwaarden en beloftes

Impact maken doen we samen

Onafhankelijk van de overheid zetten wij ons in om externe inhuur eerlijker, transparanter, duurzamer, inclusiever en meer betekenisvol te maken. Dat doen samen met relaties, opdrachtgevers, eigen medewerkers, 15.000+ inhuurkrachten en 600+ leveranciers. 

Onze kernwaarden zijn bepalend voor onze bedrijfscultuur. En ze kenmerken hoe we met elkaar en onze omgeving omgaan.

Onze kernwaarden zijn:

  • Dienstbaar - We doen meer dan je vraagt.

  • Betrokken - We willen weten wie je bent, wat je doet, waar je heen gaat en wat je nodig hebt, nu en in de toekomst.

  • Bevlogen - We willen het beste voor jou.

  • Plezier - We genieten van ons werk en maken plezier.

  • Ontwikkelen - Elke dag doen we het beter.

Onze labels

ICQ-Flex profs

ICQ-Flex Profs is dé specialist in het bemiddelen van tijdelijke inzetkrachten voor overheden, ZBO’s, het onderwijs en commerciële organisaties in functiegebieden zoals IV/ICT, bedrijfsvoering, Finance, HR en MarCom.

ICQ ICT Profs

ICT Profs is een betrouwbare partner voor tijdelijke ICT-ondersteuning bij commerciële organisaties en overheden. Sterk opgeleide en zeer ervaren ICT professionals in vaste dienst worden gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers. 

ICQ Talent Profs

ICQ-Talent Profs is specialist in het bemiddelen van tijdelijke inzetkrachten binnen alle domeinen met uitzondering van ICT. Op basis van een loondienstverband worden eigen medewerkers gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers. 

Natuurlijk Inclusief® helpt maatschappelijke organisaties, overheden en bedrijven met het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van de Wet Banenafspraak, D&I, SROI en impact ondernemen.

Onze expertise

Bemiddeling

Wij bemiddelen tussen organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking en bevlogen vaste én flexibele professionals in diverse sectoren. Dankzij onze ervaring en kennis zorgen wij voor de juiste match tussen opdrachtgever en professional. Lees verder...

Opdrachtgever

Met behulp van onze expertise en bemiddelingsmethode, in combinatie met ons uitgebreide netwerk van professionals, zijn wij in staat om opdrachtgevers op tijd en binnen het budget de juiste professionals te bieden. ICQ-Flex Profs staat garant voor kwaliteit in bemiddeling. Lees verder...

Leverancier

Met onze labels trekken we experts aan, leiden ze op en zetten ze in bij opdrachtgevers en voorzien zo in groeiende behoeften. Ons doel is altijd om de beste professional voor de klus te vinden en opdrachtgevers de beste oplossing te bieden. Lees verder...

Ons verhaal in RTLZ - De Barometer

Neem contact met ons op

Wil je ons beter leren kennen? Neem contact met ons op!

Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn

055 - 303 1464
info@icq-groep.nl

Routebeschrijving